Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra BNs panel..

Vi har til dagens “Special Bonus” været et smut i Tyskland og hentet en kamp fra den bedste række Bundesligaen – og det er en kamp som længe lå til at blive dagens “Sikre” spil, men her endte det med en anden kamp – så det er en kamp vi tror meget på.

B.M. Gladbach – Mainz = 1 = Odds 1,55
Spillet hos verdens bedste Bookmaker med de Højeste PreBet Odds…

B.M. Gladbach fik en noget lunken start på sæsonen, men har i den grad fået vendt tingene og er blevet meget mere stabile, hvilket også har haft indflydelse på point saldoen.

De mangler dog lige det sidste, men da man kan se at formen løbende udviklet sig positivt, er vi overbeviste om at Gladbach stille og roligt løfter sig op i tabellen, fra deres nuværende 6. plads. Blandt andet ved at vinde i dag.

*

Mainz er et godt mellemhold, men som de fleste hold er bedste hjemme og udfordret på udebane. Og derfor ender de som reglen som midterhold, da de ikke har det fornødne når de ikke spiller hjemme foran egne fans.

Og det er da også tydeligt at se at de på udebane mangler meget. For efter 4 kampe er der kun kommet 1 point på kontoen og der er efterladt en score på 1-8. Vi kan slet ikke se hvordan et Mainz mandskab på udebane skulle kunne hamle op med Gladbach på deres hjemmebane på Borussia-Park.

B.M. Gladbach – Mainz = 1 = Odds 1,55
Spillet hos verdens bedste Bookmaker med de Højeste PreBet Odds…

To Top