Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra BNs panel…

Lørdagens “Special Bonus” har vi en rigtig god fornemmelse af, som er et opgør vi har hentet i den engelske Premier League, mellem to hold der absolut ikke kommer til at slås med om mesterskabet.

Newcastle – Crystal Palace = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får markedets Højeste Bonus pt…

Newcastle har overrasket både sig selv og omgivelserne, men har også være lidt svingende på det sidste og er begyndt at ligne sig selv mere. Det betyder at de hjemme er absolut et langt bedre hold end ude og som oprykkere til denne sæson, skal de også have fæstningen St. James Park som det sted, hvor points ruller ind på kontoen.

4 kampe og kun et enkelt nederlag – som var til Tottenham – viser også at det er her de klarer sig bedst og med tanke på gæsternes formåen, ser vi et godt og sikkert 1-tal, som resultatet af dette opgør.

*

Crystal Palace ligger i bunden som sidst. Med kun 3 point efter 8 kampe har manager Roy Hodgson i den grad været udfordret. Men når man ser på modstanderne, kan man måske godt forstå den magre pointhøst.

De har indtil nu mødt hold som Liverpool, Manchester City, Manchester utd og Chelsea. De fik dog noget overraskende for de fleste en sejr med hjem fra Stamford Bridge og Chelsea – men vi vurderer på redaktionen ikke, at det er et tegn på fremgang.

Newcastle – Crystal Palace = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får markedets Højeste Bonus pt…

To Top