Nyhed

Lørdagens “Special Bonus” fra BettingNews redaktion…

Vi er igen i dag blevet lokket ned i den næstbedste belgiske loga Proximus League, hvor rækkens absolutte tophold, har fået en lille – men alligevel højt odds – og udfaldet er vi ikke i tvivl om.

KV Mechelen – Lommel = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

KV Mechelen løber derud af og vil tilbage i landets bedste række så hurtigt som muligt, efter de måtte forlade den efter sidste sæson. Og de har noget at have deres forhåbninger i, da de har været rimelige suveræne indtil nu.

Hjemme har de holdt legestue med deres gæster, på nær lige i den første runde, hvor de åbenbart ikke var helt på mærkerne og måske stadig havde nedrykningen sidende mentalt. Men siden det opgør har pilen kun peget i en retning – op af.

Og det var netop dagens gæster der “stjal” point fra dem i første runde og der skal helt sikkert tages revanche i dag – og det sker med manér og en sejr på mere end 1 mål.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Lommel startede så flot i de første 6 runder, men så vendte bøtten og alt indholdet er næsten fosset ud siden. Bl.a 3 gange remis og hele 4 nederlag. Så der har ikke været så meget at glæde sig over i den seneste periode.

Men det er faktisk ikke på udebane de har de største udfordringer, det er hjemme foran egne fans. På udebane har de faktisk fået flere sejre, men mest mod de svage hold i rækken. I dag vil der evner på udebane blive udstillet til den dårlige side.

KV Mechelen – Lommel = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top