Bonus

Lørdagens Special Bonus fra Belgiens Jupiler League…

Vi har et stort kendskab til belgisk fodbold og kan derfor ikke forstå, hvordan Bookmakerne kan give et så komfortabelt odds, på et mandskab vi anser som favoritter. Heller ikke selv om de spiller på udebane.

Eupen – Waregem = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Eupen har fået en udfordrende start på i den bedste belgiske række. Efter de første 6. runder er afviklet, er der stadig ikke kommet en sejr på tavlen. Men det er også svært, når man har et forsvar der er åbent som en ladeport.

3-15 hedder scoreren efter 6. runder og Eupen har selv kun formået at score 3 gange. Så vi har bestemt ingen forventinger om, at der er rettet helt op på disse udfordringer rent scorings mæssigt, heller ikke selv om der har været landskamps pause. De vinder under ingen omstændigheder, men kan måske stjæle et enkelt point – bolden er trods alt rund.

*

Waregem har en helt anden form og kurve end hjemmeholdet. Her er det blevet til 10 point, som kun er 2 point fra topholdet St. Liege. Så det ser stadig godt ud. 

På udebane har Waregem faktisk mødt de stærke hjemmehold, som Genk, St. Liege og St. Truiden – hvor de både har vundet, spillet remis og tabt. Hold som Eupen slet ikke kan måle sig med. Vi er helt sikre på, at Waregem ikke taber – og vi tror faktisk på, at de henter alle 3 point.

Eupen – Waregem = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top