Bonus

Lørdagens “Special Bonus” fra Experterne…

Vi har taget et kig på Danmarks første afgørende kamp mod Irland, hvor det afgøres over 2 kampe om det er de danske Roligans der skal tiljuble landsholdet, eller de irske ditto der skal tiljuble deres lands repræsentanter ved næste VM i Rusland.

Danmark – Irland = 1 = Odds 6,00
Spillet hvor du får HELE 6,00 i Odds med Danmarks som vinder…

Danmark tager hjemme imod Irland om en af de sidste pladser til næste år VM. De fleste er enige om, at Danmark er en smule favoritter og med det mandskab som Danmark kan mønstre i denne periode, er det vel fair nok.

Det ser ud til at alle mand er på plads og at Åke kan vælge mellem dem alle sammen i forhold til hans koncept og spille facon i dag i Parken. Men under alle omstændigheder skal Danmark sikre sig mod, at Irland får scoret i Parken.

Men en sejr er det vigtigste og kan den hentes og irerne heller ikke scorer, så er udgangspunktet for en deltagelse ved næste år VM helt klart indenfor rækkevidde.

Vi tror ikke på en gentagelse af Polen’s kampen, men vi ser en sejr til Danmark og vi har en idé om, at den vil ende 2-0 til de rød-hvide.

*

Irland har ved de senere slutrunder og kvalgrupper gjort en god figur, så det er ikke bare et par kampe der skal vinde mod dette hold. De spiller typisk britisk og fysisk, men har også en god boldomgang kan til tider spille hurtigt.

De har hidtil være gode til, at score på udebane og har gjort det i 7 ud af de 10 seneste kampe på fremmed national stadions. Men Østrig, Wales og Italien kunne de ikke score imod og dem burde Danmark kunne måle sig med langt hen af vejen defensivt.

2. Pladsen kom først i hus i den sidste kamp på udebane mod Wales, som Irland vandt med 1-0, men nationer som Georgien, Østrig og Serbien har de ikke slået hverken ude eller hjemme, i den sidste fase af gruppespillet. Derfor blev det tæt til det sidste.

Irland vil gøre alt for at komme fra Parken med det ene point og tror nok heller ikke selv på alle 3, selvom de selvfølgelig gerne ville have det endte sådan.

Vi tror på, at Danmark får hul på bylden allerede i første halvleg og så vil irerne blotte sig som kampen skrider frem, i forsøget på en scoring – hvilket Danmark vil drage fordel af i 2. halvleg.

Danmark – Irland = 1 = Odds 6,00
Spillet hvor du får HELE 6,00 i Odds med Danmarks som vinder…

To Top