Frække

Lørdagens spanske Super Frækkert på BN…

Der er muligvis nogen der vil mene at vi har drukket af natpotten, med denne anbefaling. Vi indrømmer da også gerne, at normalt ville vi nok ikke have spillet på dette opgør. Men det er ikke som det plejer i La Liga  og derfor tror vi også på en lille overraskelse i dette opgør.

Sevilla – FC Barcelona = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag….

Sevilla er ret godt kørende og i 2021 har de kun tabt 2 gange i alle turneringer. De tabte på udebane til førerholdet i La Liga Atl. Madrid og det var heller ikke været en succes mod det tyske mandskab fra Dortmund, hvor de tabte med 2-3 hjemme. De var dog foran med 1-0, men så er det svært at sige hvad der skete – for Dortmund scorede efterfølgende 3 gange i streg.

Men Champions League er en ting og La Liga er en anden. Og dagens gæster fra FC Barcelona, har de indtil videre haft et godt tag på i denne sæson. De slog nemlig FC Barcelona ud af pokalen med en sejr på samme bane som i dag, med 2-0. I det hele taget har de en af ligaen bedste hjemmebaner, med kun 2 nederlag og en remis efter 11 kampe. Vi vover at tro på dem igen i dag.

*

FC Barcelona er slet ikke sig selv i denne sæson og er efterhånden ved at være et ordinært hold, når Messi ikke er med. Selvfølgelig er det gode spillere der er i truppen, men sammenhængskraften er langt fra den, som i fordums tider. At de kun ligger nr. 4 i ligaen er ikke hverdags kost.

De kan dog komme op på en 3. plads, med en sejr i dette opgør, da det er Sevilla der pt indtager 3. pladsen, med 1 point mere end FC Barcelona, for samme antal kampe. Men med den form de har og de udfordringer de slås med, så mener vi, at Sevilla har den chance de har ventet op og slutter foran FC Barcelona efter endt turnering. I dag tror vi på endnu en hjemmesejr til Sevilla.

Sevilla – FC Barcelona = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag….

To Top