Nyhed

Lørdagens spanske “Special Bonus” på BN…

Også dagens 2. anbefaling er hentet i den spanske fodboldturnerings bedste række La Liga og her indrømmer vi gerne, at vi går en smule imod Bookmakerne og mange andre – selv om vi ikke betragter det som en overraskelse.

Alaves – Valencia = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Alaves er stadig den store overraskelse i denne sæson La Liga og er stadig med helt fremme hvor det er sjovt hver gang de går på banen. En nuværende 5. plads var der ikke mange der havde set på denne side af nytåret – men de holder stadig niveau.

Det ville dog havde set meget bedre ud, hvis deres evner på udebane bare var en kende bedre, men de spiller meget knald eller fald kampe ude. Men det har da givet 4 sejre og 5 nederlag.

Hjemme på Mendizorrotza er det til gengæld en helt anden snak. For her er man sammen med Atl. Madrid de eneste hold der stadig ikke har lidt et nederlag foran egne fans endnu i denne sæson. 4 sejre og 4 gange remis.

Vi ser ikke gæsterne være så stærke, at de bryder denne stime og er det første holder der tager alle 3 point med hjem fra Mendizorrotza – så derfor mindst det ene point til Alaves.

*

Valencia ligger 3 placeringer efter hjemmeholdet på en 8. plads og det skyldes mest, at de har svært ved at afgøre kampene – men alligevel ofte henter det ene point med hjem. Hele 10 kampe er endt med remis, når Valencia har været det ene hold.

På udebane er 4 kampe endt på den måde, med 2 sejre og 2 nederlag i de øvrige 4 kampe på udebane. Så Valencia er ikke et hold der har så meget at byde ind med på fremmed græs.

Det ligner faktisk endnu en remis – og vi smider favoritværdigheden over på hjemmeholdet, hvis der findes en vinder af opgøret. Så Alaves vil stadig være ubesejrede på hjemmebane efter de 90 minutter.

Alaves – Valencia = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top