Bonus

Lørdagens spanske La Liga Bonus spil…

Den spanske La Liga er skudt i gang og dagens Bonus er netop hentet i denne række. Det er dog ikke 2 af de mandskaber vi forventer i den bedste halvdel – men 2 mandskaber der skal kæmpe en hel del for at overleve sæsonen.

Cadiz – Osasuna = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du for dagens HØJESTE BONUS…

Cadiz er nyoprykkere og virker til at have beholdt gejsten henover sommeren og træningskampene. Cadiz tabte godt nok til Betis på udebane, men kun med 0-1. Efterfølgende er både Malaga og Espanyol blevet slået.

Det er ikke helt unormalt at oprykkere har en gejst et stykke inde i den nye sæson og liga. Men det fleste får det tungt når det bliver hverdag og skader mv. begynder at rykke ind. Men dette er det første opgør og spillerne fra Cadiz glæder sig helt vildt. Vi tror på en sikker sejr hjemme i dag.

*

Osasuna spillede i La liga i sidste sæson og endte som nr. 10. Det var faktisk godkendt og skyldtes en god slutspurt efter Corvid-pausen. Der er et par af de bedre spillere der er rejst og det mener vi vil få betydning på længere sigt, da det er spillere fra den bagerste kæde.

Osasuna vil naturligvis også gerne godt fra start i sæsonen og vil sikkert føle, at en remis er en god start. De il få det svært mod et Cadiz mandskab der svømmer i selvtillid og vi tror faktisk mest  at gæsterne taber. Men da det er første runde, kan meget ske – bare ikke en udesejr – den tror vi ikke på.

Cadiz – Osasuna = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du for dagens HØJESTE BONUS…

To Top