Frække

Lørdagens spanske “Julefrækkert” fra panelet…

Dagens “Frækkert” har vi som overskriften antyder, hentet i den bedste spanske række La Liga, hvor vi har nørdet omkring et “semi topopgør”, mellem to hold der er godt med i rækken og ligger på de gode placeringer.

Valencia – Villarreal = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som ny kunde…

Valencia dumpede ned på en 3. plads, efter nederlaget på udebane i sidste runde til Eibar. Der har været en lille formnedgang på det sidste, når det kommer til udekampe, hvor begge de 2 seneste er tabt.

Men hjemme på Mestalla  i Valencia er alt ved det gamle. Her har man kun spillet 2 kampe remis og vundet de øvrige 6 hjemmekampe. SÅ her er man stadig ubesejrede. Scoren på 19-4 fortæller da også sit helt eget sprog. Vi tror på endnu en sejr.

*

Villarreal ligger udmærket placeret på en 6. plads, dog hele 10 point efter Valencia. Man er fornuftigt spillende på hjemmebane, men på udebane har man ikke helt den samme styrke, som de 5 hold der ligger over.

Man vandt dog senest over Celta på udebane, men tabte de 3 forudgående. Det er især scoren som er på 9-14, som indikerer at der er nogle mangler, når de spiller på fremmed græs.

Det er Kun Atl. Madrid de har mødt på udebane indtil nu af de store hold. Så når de har gæstet de øvrige tophold som i dag, vil scoren tage endnu et nyk i den gale retning.

Valencia – Villarreal = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som ny kunde…

To Top