Frække

Lørdagens spanske “Frækkert”….

Vi er hoppet ned i den spanske La Liga i dette opgør i en kamp mellem 2 hold, hvor vi på redaktionen kun kan se en oplagt vinder, men Bookmakerne har åbenbart ikke den samme tiltro til hjemmesejren, som vi har på BN.

Villarreal – Real Sociedad = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får din indsats tilbage 3x at spille for…

Villarreal har haft en stigende formkurve siden midten af december, hvor man har vundet alle sine ligakampe, både ude og hjemme. Bla fik Real Madrid at mærke hvilken form Villarreal har, da de tabte hjemme med 0-1 til dagens hjemmehold.

Hjemme på la Ceramica er de jævne og slår de hold fra midten og nedefter og har lidt større udfordringer med de øverste hold. Så det er kun blevet til 5 sejre, 2 gange remis og 2 nederlag, med en score på 17-8 – ikke just prangende.

Men når vi også tager den nuværende form i betragtning og det trods alt er hjemme på la Ceramica, så har vi på BN stor tillid til en hjemmesejr i dette opgør.

*

Real Sociedad har en del skadesproblemer blandt flere af de primære spillere og det har ramt dem en smule i den senere periode. De 3 seneste kampe er alle – FC Barcelona var det ene, men de 2 øvrige var Celta hjemme og Leganes på udebane.

Og det er ikke nogen indikationer på, at de manglende spillere vil være klar til aftenens kamp. Hvis det ikke var for de 2 holds modsatrettede form, ville vil normalt have garderet os med et X, men i dag tror vi på hjemmesejren rent.

Villarreal – Real Sociedad = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får din indsats tilbage 3x at spille for…

To Top