Nyhed

Lørdagens spanske “Frækkert” fra La Liga…

Vi snupper endnu et opgør vi mener at Bookmakerne har læst forkert, selv om det godt nok ser ud lidt derhen af. Men vi fornemmer en tendens i der vil få betydning her og derfor synes vi, at oddset er dejligt højt sat.

Eibar – Sevilla = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus tilbud som Ny kunde…

Eibar er et fornuftigt hold på La Liga niveau, uden dog at være prangende. De har da også kun opnået 7 point i de 6 første runder, hvilket er godkendt for en klub som dem.

Når de møder de rigtig gode og velorganiserede hold, plejer de dog at falde alvorligt igennem og dem har de kun mødt 1 af. Scoreren på 5-7 er bestemt ikke prangende og vi tror ikke de kan holde gæsterne tilbage foran mål og score tilstrækkeligt selv, for at vinde eller spille remis.

*

Sevilla tabte lokalopgøret mod lillebror fra Betis, det er sket før – men det var lidt overraskende at de også tabte til Getafe runden efter. Men her var fokus nok lidt på Europa League opgøret mod St. Liege, som de vandt.

Herefter satte de Levante eftertrykkeligt på plads med en 6-2 sejr på udebane så de kender både opskriften og vejen til målet på fremmed græs.

Den kan måske ligge tæt op af en remis i manges øjne, men vi tror på redaktionen, at Sevilla nu endelig er kommet igang og virker som et hold i fremgang. Vi spiller på den rene sejr, men tror på en flermåls udesejr.

Eibar – Sevilla = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus tilbud som Ny kunde…

 

 

To Top