Frække

Lørdagens spanske “Frækkert” fra La Liga 2…

Vi er i denne anbefaling hoppet til Spanien, men det er her kun den næstbedste række La Liga 2, som har lagt til. Vi er dog noget benovet over det høje odds, til et hjemmehold der har vist rigtig god form en periode.

Barcelona B – Alcorcon = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor DU får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Barcelona B, som er klubbens næstbedste mandskab fik et forfærdeligt efterår, hvor nedrykning var et reelt tema. Men man har vendt skuden og vinder nu igen fodboldkampe.

Hjemme på Mini Estadi hvor holdets spiller sine kampe, har man haft både op- og nedture, men den seneste kamp mod Granada blev vundet, med resultatet 3-0. Så holdet er ved at finde melodien.

Barcelona B har aldrig tabt og kun spillet remis en enkelt gang, i de 5 kampe holdene har spillet her på Mini Estadi. Vi vurderer, at Barcelona Bs genfundne form igen har givet dem den styrke de normalt har, også på dette niveau.

*

Alcorcon er historisk bedt hjemme og det har ikke ændret sig i denne sæson. Det gik okay i starten af sæsonen, selv om den var ujævn, men siden har det været jævnt ringe.

Kun 2 sejre i 10 i de seneste 10 kampe og formen er stadig meget ujævn. De er kun 1 point fra stregen til nedrykning, så de gode perioder i starten af efteråret, lever de stadig på – men det kan de ikke bruge til noget i dag hvor de taber igen.

Barcelona B – Alcorcon = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor DU får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

To Top