Frække

Lørdagens spanske “Frækkert” fra BN…

Efter 2 dage med “Fuldt Hus” kan man ikke andet end sige, at vi er i rigtig god form på BNs redaktion og vi tror da også selv på, at denne weekend vil give en masse af det vi godt kan lide – nemlig penge i kassen.

Dagens spanske “Frækkert” er hentet i den bedste række La Liga, hvor det ikke er en kamp fra toppen af ligaen, men et opgør hvor der stadig kæmpes om overlevelse – altså et opgør fra bunde af La Liga.

Malaga – Getafe = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Malaga er for længst røget ned i La Liga 2 efter kun 5 sejre og 5 gange remis efter 37 kampe. Men også mandskabs situationen er helt til hundene. Hele 10 mand har allerede sagt “Ferie” fra sygesengen og deltager ikke i opgøret.

Så det vil være en blanding af de resterende spillere og spillere fra talentholdet, som vil udgøre truppen til sæsonen sidste kamp i La Liga. Vi har på ingen måde nogen form for tiltro til holdet i dag.

*

Getafe kan stadig nå det forjættede land Europa League, hvis de sejre og holdet på 7. pladsen Sevilla taber. Men der er også den mulighed, at Real Madrid ender som vinder af Champions League og dermed en gratis CL plads til Spanien i næste sæson.

Getafe har igennem sæsonen vist sig at være et meget habilt udehold, med point i 11 ud af 18 kampe. De 5 af dem har været sejre. I dag møder de et slagent, nedrykket og iturevet mandskab og her vil de hente alle 3 point, som at stikke en kniv i blødt smør.

Malaga – Getafe = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

To Top