Bonus

Lørdagens spanske Bonus fra La Liga 2…

Næste anbefaling fra kategorien “Bonus” er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2. Her er det et af de 2 suveræne tophold der hjemme tager imod et elendigt spillende udehold. Normalt lejer Ø-hold at vinde hjemme og det har de også gjort rigtigt mange gange i denne sæson og det fortsætter i dag.

Mallorca – Mirandes = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Mallorca ligner et mandskab der ender med en direkte oprykning til den bedste række La Liga. Hjemme har de fået point i 14 ud af 18 kampe, og det er her at de er klart bedste. Men i denne sæson har de også vist stor styrke på udebane, hvilket ikke plejer at være tilfældet for Ø-holdene. De har faktisk fået næsten lige så mange point på udebane (32) som på hjemmebane (36), så der er en årsag til at ligger helt i top.

Men oprykningen er ikke helt sikret endnu, selv om det er tæt på. Der er 18 point og spille om og med en sejr i dette opgør, er hullet ved at være så stort, at en oprykning er lige rundt om hjørnet. Vi er ret sikre på, at de får alle 3 point hjemme på Mallorca Estadi i dag og endda vinder med mere end 1 mål.

*

Mirandes er færdigspilet, bortset fra de kampe der er tilbage i turneringen. Men uanset hvad de gør fra nu af, kan de hverken undgå succes eller fiasko – så det er et hold der kun går på banen for at være professionelle. Men i dag står de overfor en meget motiveret modstander der endda spiller hjemme i egen hule – og som kommer fra en af de berømte ferieøer. Et sted hvor Mirandes aldrig har været imponeret over at spille i forvejen.

For Mallorca er ikke et mandskab som Mirandes har særlig gode erfaringer med. Mirandes har kun vundet 1 gang ud af de 10 kampe de har spillet mod hinanden. De fleste af de andre har Mallorca vundet og en del er endt remis. Så selv om Mirandes har gjort det glimrende på udebane i denne sæson, så vil den manglende motivation spille en betydelig rolle. Mirandes taber endnu engang på Mallorca Estadi.

Mallorca – Mirandes = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top