Frække

Lørdagens skotske Frækkert fra Premiership…

Den bedste skotske række Premiership startede allerede op i sidste weekend, hvor de spillede den første runde – så det er 2. runde vi tager hul på med dagens Frækkert. Dagens Hjemmehold er et af de mandskaber vi forventer skal kæmpe om at undgå nedrykning og selv om de spiller hjemme i dag, har vi ikke meget tiltro til dem.

St. Mirren – Hearts = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

St. Mirrens fik efter deres egen mening en fin start på sæsonen, med en remis på udebane på 2-2 1 i det første opgør i sæsonen. Men med tanke på, at det var mod et mandskab vi forventer vil kæmpe for overlevelse, så er resultatet knap så prangende i redaktionens øjne. Men de fik vist at de kan score mål mod et middelmådigt mandskab, men også at deres egen defensiv knap er så prangende som ønsket. Men sæsonen er jo også kun lige startet.

Vi fornemmer at ST. Mirren har sagt farvel til for mange af de bedre spillere og det er især i defensiven at de har mistet flere bærende elementer. Det tager tid at opbygge den rigtige balance og de spillere der er kommet til for at løse opgaven har indtil videre ikke vist sig helt klar til opgaven. Så vi forventer igen i dag, at St. Mirren igen lukker mål ind og sikkert også mere end et af slagsen.

*

Hearts Fik en rigtig god start i deres første runde kamp, med en sejr over Celtic på 2-1. Det kunne godt se ud som om, at de gode takter som sidste sæson afsluttede med er taget med over i den nye sæson. Hearts er oprykkere til denne sæson, efter de vandt Championship i den forrige. Så det er et mandskab med momentum og masser af gejst og den slags hold kan være svære at spille imod, især her i starten af sæsonen.

Hearts har købt et par af de rigtige spillere og har en ganske glimrende defensiv. Den kan kun blive bedre som tiden går og nu er der gået en uge siden seneste kamp. Hearts er da også startet på glimrende vis, ved at vinde alle de pokalkampe der er afviklet indtil videre og endda meget overbevisende. De ridder på en bølge og den fortsætter i en periode endnu med en sejr i dette opgør – selv om det er på udebane.

St. Mirren – Hearts = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top