Nyhed

Lørdagens skandinaviske Special Bonus…

Vi er her taget over Sundet til den bedste svenske række, hvor det er et af de mere kendte hold der er på menuen. En kamp hvor det svenske politi allerede på forhånd ved, at de får nok at se til udenfor banen.

Östersunds – IFK Göteborg = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning når PayPal bruges…

Östersunds er inde på banen og her vil de virkelig være udfordret til deres yderste. De er i forvejen ikke i særlig god form og i dag kommer så et af rækkens absolut mere formstærke mandskaber på besøg.

De har kun vundet 1 opgør ud af de seneste 5 af slagsen hjemme og det var over bundholdet fra Helsingborg. De øvrige hold har været hold, som ikke er nær så gode på udebane som hovedstadsklubben fra Göteborg.

*

IFK Göteborg er kommet noget bedre fra start i denne sæson og ligger pt. nr. 4. Ligesom i de seneste sæsoner er de faktisk bedst på udebane. Hjemme halter det stadig noget, for ellers havde de ligget i toppen af Allsvenskan.

Göteborg har vundet deres seneste 3 udekampe og den før endte remis. Så de har et godt koncept når de er det gæstende hold – udover at de naturligvis er et godt hold i sig selv. Vi giver ikke hjemmeholdet mange chancer i dag.

Östersunds – IFK Göteborg = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning når PayPal bruges…

To Top