Sikre

Lørdagens “Sikre” VM opgør fra BN…

Her er et opgør vi har svært ved at se kan ramme et så højt odds – også elv om det er VM og der har været overraskelser undervejs. De 2 nationer er milevidt fra hinanden i fodboldmæssig sammenhæng.

Sydkorea – Mexico = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

Sydkorea tabte til Sverige med 0-1 og det var bestemt ikke den bedste kamp svenskerne har spillet, men de fik et straffe og dermed den største mulighed for scoring – som de udnyttede.

Sydkorea ville være et spændende hold, med lidt mere taktisk forståelse og lidt mere fysik. Men i begge tilfælde kommer de til kort og især fysikken syntes at være et problem, mode de europæiske hold.

Nu er det så et hold fra Sydamerika, som er mindst lige så teknisk dygtige og rappe på fødderne som sydkoreanerne. Senest a Sydkorea senest spillede mod Mexico i 2014, fik de en ordentlig lammer på hele 4-0

*

Mexico vandt lidt overraskende deres første kamp mod Tyskland, hvilket ikke mange havde set komme. Vi sprang kampen over, da vi syntes at tyskerne på det seneste har vist svaghedstegn og ikke mere e et “sikkert” spil.

Det var faktisk en rigtig god kamp, hvor Mexico var klart bedst i første halvleg, hvorefter de så blev noget mere defensivt orienteret efter Lozano’s scoring i det 35. minut.

Og her viste Mexico at de kunne forsvare sig og samtidig være en trussel for tyskerne, så de aldrig fik ro på spillet og sat maskinen i gang. Her er det en helt anden og noget mere tilgængelig modstander som de bør og vil få alle 3 point imod.

Sydkorea – Mexico = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

To Top