Sikre

Lørdagens “Sikre” valg på redaktionen…

Lørdagens første og “Sikre” valg på BettingNews, er blevet inspireret af den hjemlige liga, men ikke Superligaen som er en alt for utilnærmelig størrelse pt, så det er blevet Bet25 Ligaen der er kommet under lup.

Kolding – Hellerup = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Xtra Bonus

Kolding som er en af favoritterne til at rykke op i år har fået en godkendt start på sæsonen og har hentet 2 sejre i de første 3 runder. Noget overraskende tabte de på udebane i sidste uge til Marienlyst.

I dag skal de have vendt det nederlag for de skal bruge 3 point for at holde trit med Avarta der fører gruppen. Det tror vi heller ikke bliver noget problem, for Kolding er et drøn stærkt hjemmehold hvor 5 af de sidste 6 kampe er vundet.

*

Hellerup er et af de hold der spiller for overlevelse i 2. division igen i år. Den pulje De spillede i sidste år var lidt svagere over all set i forhold til den pulje de er i år, så det bliver en hård sæson for Hellerup som sluttede næst sidst sidste år.

Deres opstart på sæsonen er gået bedre end forventet hvor de har hentet 4 point. Specielt deres 1-1 kamp mod Avarta i første runde var noget af en overraskelse og vi forventer ikke en gentagelse af den kamp i Kolding i dag.

Kolding – Hellerup = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Xtra Bonus

To Top