Sikre

Lørdagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Man kan vist roligt sige at september måned startede godt fodboldmæssigt. Vi fik “Fuldt Hus” og Danmark vandt overbevisende over det polske hold med en storsejr – rigtig god start endda.

League One i England er en af de lidt mere attraktive rækker at smide penge efter, som ikke er lukket ned i denne weekend, grundet VM-kvalen – så her er der flere gode kampe at overveje – vi har overvejet denne.

Oldham – Charlton = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor der er Milliongaranti hver eneste lørdag…

Oldham har startet tilværelsen i denne sæsons udgave af den engelske League One, som var det en efteråradag i helvede. 4 runder er spillet og med en score på 2-8, virker det ikke underligt, at de har opnået KUN nul point!!!

Hvis der er noget sted sædet er varm i League One, så er det i Oldham og hvis ikke de snart vinder skal de, enten ringe til brandvæsenet eller fyre John Sheridan, som er manager lige pt.

Vi kan ikke se hvor forskellen til dette opgør skulle komme fra og i dag skal de møde et hold, som har langt mere optur end nedtur og som hold, har et samlet bedre koncept der virker.

*

Charlton har tabt en kamp ud af de første 4 og det var ude mod Portsmouth (0-2) i den første udekamp. Siden har de haft pil op af og det har samlet givet 9 point, for deres 3. sejre.

Scoren på 7-3 er også fornuftig med tanke på, at der kun er spillet 4 runder og fjerner man 0-2 nederlaget, er det faktisk 7-1 på 3 kampe. Så de virker som om de er hvor de skal være og mod et så ringe spillende og selvtillids forladt mandskab som Oldham, så får de endnu 3 point.

Oldham – Charlton = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor der er Milliongaranti hver eneste lørdag…

To Top