Sikre

Lørdagens “Sikre” valg på BN…

Vi starter denne lørdag, efter en fredag med “Fuldt Hus”, med et opgør fra den næstbedste engelske række Championship, hvor vi endnu engang har en ringe tiltro til det gæstende hold, som vi også forleden havde og fik en god gevinst.

Millwall – Sunderland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du din indsats 3-Doblet til, at spille for…

Millwall har været en flagrende størrelse i denne sæsons Championship, men virker til at have fået styr på spillet igen og har stadig en mulighed for at slutte på en af de sjove pladser om oprykning.

Efter en pointfattig periode med mange remis’er, er Millwall igen begyndt at vinde deres kampe. De seneste 3 er alle vundet og der er kun blevet lukket et mål ind i samme periode. Det positive er, at 2 af kampene var på udebane.

Hjemme på The Den i London forlader de sjældent banen som tabere – men der har været en del af de her remis’er. Men kun 3 gange ud af 17 kampe foran egne fans har været skuffende. Så med en stigende og fornuftig form får de favoritværdigheden i dag.

*

Sunderland er alt andet end i god form. De ligger som det ringeste hold på den konto og modsat ligger Millwall som det åt. mest formstærke hold – så her er en klar indikation omkring hvorfor vi ikke tror på gæsterne.

Ligeledes er der en hel del skader på holdet. 4 af de vigtigere spillere har allerede meldt helt fra og yderligere et par stykker er meget tvivlsomme – så her har Sunderland heller ikke den fornødne hjælp.

Det eneste positive man stort set kan sige om Sunderland er, at de kun har tabt 8 ud af deres 17 udekampe. Men de fleste af disse nederlag er kommet i den senere periode, hvilket er grundet form og skader. De får ingen tiltro fra panelet i dag.

Millwall – Sunderland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du din indsats 3-Doblet til, at spille for…

To Top