Sikre

Lørdagens “Sikre” valg på BN…

Formen er igen stigende hos panelet på BettingNews, efter en sensommer periode hvor vi bestemt ikke har været helt tilfredse med vores egen præstation – men ingen har sagt at Betting er nemt.

Dagens første spil, som altid er dagens “Sikre” valg er i dag hentet i den næst bedste italienske liga Serie B, hvor vi syntes Bookmakerne har været dejligt gavmilde.

Cremonese – Perugia = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU kan hente den Fede Bonus hos NY Bookie…

Cremonese har haft en godkendt sæson indtil nu, hvor man kun har tabt et opgør i de seneste 10 kampe. Set henover turneringen er det kun blevet til i alt 2 nederlag og de har begge været på udebane.

Cremonese spiller meget typisk italiensk og det gør de ud fra en meget kontrolleret defensiv. Det betyder også at deres fremadrettede spil måske kunne blive lidt og dermed også med chancer for at score flere mål.

Men på den anden side er de det hold der har lukket næstfærrest mål ind – så det er da heller ikke helt skidt. Vi tror ikke på det første nederlag i denne sæson hjemme på Stadio Giovanni Zini i dag, men på endnu en sejr.

*

Perugia har ikke danseskoene på, for der er ikke meget at råbe hurra for det hårdt prøvede mandskab. De lagde ellers ud med brask og bram og lignede en seriøs kandidat til oprykning.

Men hvad f…. der er sket siden er ikke til at sige, men de seneste 5 kampe har alle budt på nederlag ude og hjemme. Scoren hedder 5-15, så fortsætter det sådan vil holdet snart være dømt til nedrykning.

De to holds formkurver er helt modsat rettede og er placeret i hver sin ende af formbarometeret og det ændre sig ikke efter dagens kamp, som bliver en sejr på få mål til hjemmeholdet.

Cremonese – Perugia = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU kan hente den Fede Bonus hos NY Bookie…

To Top