Sikre

Lørdagens “Sikre” valg fra Sverige…

Denne lørdag  starter vi med et stykke med “svensk” som vi har hentet i den næstbedste række SuperEttan, som den går under i daglig tale ovre på den anden side af Sundet.

Värnamo – Brage = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sports-TV…

Värnamo har bestemt ikke haft succes indtil videre i denne sæson og ligger efterhånden isoleret på en sidste plads, med kun 5 point efter sæsonens første 14 kampe. Der er 5 point op til Gefle som ligger næstsidst.

Hjemme foran egne fans på Finnvedsvallen har de kun fået 4 point i 7 kampe og scoreren hedder 6-12. Så selv om de har fået 80% af deres point hjemme på Finnvedsvallen, så er de ikke at betragte som et godt hjemmehold på dette niveau – lang fra.

De seneste 4 hjemmekampe er alle tabt og det har endda i nogle tilfælde været til modstandere, som slet ikke har samme niveau, form og evner på udebane, som dagens gæster fra Brage har vist i denne sæson.

*

Brage er et af de mest formstærke hold i denne periode. De ligger pt. kun nr. 6 med 14 point, men det skyldes en dårlig start og alt for mange kampe der endte remis.

Men den side har de fået strammet op på og de seneste 5 kampe har givet 4 sejre. Det har faktisk været mod modstandere fra den bedste 1/3 og det niveau har dagens hjemmehold så langt fra.

Efter 7 udekampe har Brage kun måtte tage hjem i bussen med hængende hoveder en enkelt gang, og scoreren hedder 6-6. SÅ vi er slet ikke i tvivl om udfaldet af dette opgør, men har dog garderet os for en heldig remis til hjemmeholdet.

Värnamo – Brage = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sports-TV…

To Top