Sikre

Lørdagens “Sikre” valg fra Spanien…

Efter en god periode og en endnu bedre fredag med “Fuldt Hus”, har vi i denne weekend udset en hel del anbefalinger – der vil derfor, både lørdag og søndag, komme 4 af slagsen.

Lørdagens første anbefaling er som sædvanligt den “Sikre” og den har vi udset fra den bedste spanske række La Liga, hvor en af de mindre overraskelser i denne sæson, har fået vores tiltro til endnu en sejr.

Alaves – La Coruna = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at lege med…

Alaves ligger kun 7 point fra nedrykningsspøgelset og det er selvfølgelig et tema i klubben. Mn formen har været stigende i den sidste periode og man har flyttet sig længere væk fra den dårlige oplevelse, som en nedrykning giver.

Men det er hjemmebanen Mendizorrotza som giver dem masser af håb og tro på en overlevelse. For her tilhører de måske ikke den bedste halvdel, men de smider ikke mange point her – især ikke til den nederste 1/2 af ligaen.

Kun 1 nederlag hjemme på Mendizorrotza i deres 10 seneste optrædener foran egne fans. Og her har hold som Sevilla, Valencia og seneste Celta Vigo, mærket styrken og Alaves selvtillid på hjemmebanen. De vinder igen.

*

La Coruna vandrer rundt nærmest som et spøgelse og nedrykningen er et reelt tema i klubben. Der er sog kun 3 point op til holdet lige over stregen, men formen er lige så elendig som placeringen som næstsidst.

1 point i deres 5 seneste kampe og kun 5 point, hvis man ser tilbage på de seneste af slagsen. De har det stramt i denne sæson og de har ikke rigtigt noget de kan hente frem og ændre på tingenene.

På udebane har de kun hentet 1 point i deres seneste 5 kampe og når man så også har en score i samme kampe på 2-19, så skriger det til himmels, at det er alvorligt kritisk. Det ændrer sig ikke efter dagens kamp.

Alaves – La Coruna = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at lege med…

To Top