Nyhed

Lørdagens “Sikre” valg fra Premier League…

Vi starter denne lørdag op i den bedste engelske række hvor vi har set nærmere på på et af de hold der har skuffet en smule, men nu virker til at være kommet op i gear.

Watford – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du få Dit indskud 3Doblet til at spille for…

Watford  har startet sæsonen over alt forventning og har fået maksimum point i deres 4 første opgør i sæsonen. Der var ikke mange der havde troet at de ville ligge som nr. 4 på dette tidspunkt.

Det skal dog også siges, at heldet også har været på deres side og sejren over Tottenham var kun fordi, at Tottenham ikke udnyttede deres chancer. Vi tror ikke at heldet bliver ved med at følge dem, trods hjemmebane i dette opgør.

*

Manchester Utd. har kun fået halvt så mange point og ligger og roder som nr. 10. Men mon ikke Mourinho har fået de sidste udfordringer på plads, det vælger vi at tro på. Defensiven er stadig stærk og det har ikke været pga af “Bussen” foran mål, som Mourinho også er kendt for.

De seneste kampe har vist stor fremgang og de er ved at være klar til Champions League også. Selv om mange ikke føler den ligger lige til højrebenet og odd’et er højt, så har vi stadig fuld tiltro til Manchester Utd.

Watford – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du få Dit indskud 3Doblet til at spille for…

To Top