Sikre

Lørdagens “Sikre” valg fra Eksperterne…

Så ramte vi igen lørdagen og for dem der er i stand til at se ud af øjnene efter en evt. fredags julefrokost eller anden hyggelig samvær, har vi nørdet os frem til flere anbefalinger som, kan få nogle af de penge du brugte fredag aften tilbage.

Sheffield Utd. – Birmingham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus som Ny kunde…

Sheffield Utd. virker seriøse i denne sæson og slås med om den øverste placering i den engelske Championship. Og de spiller rimeligt kompromisløst og holder sig stramt til deres koncept – både ude og hjemme.

Det har indtil nu givet pote, selv om der ryger nogle kampe ind i mellem. Men de går efter sejren hver gang, uanset om de står med det ene point i kampens slutning. Men de hører også til par hold, der har scoret aller flest mål indtil nu.

Hjemme har de smidt 2 kampe væk, men er ellers fremragende foran de mange trofaste fans hjemme på Bramall Lane i Sheffield. Vi fornemmer en rimelig komfortabel sejr.

*

Birmingham virker ikke til at have niveauet og er et af de hold, man må sige, der har overrasket negativt. Med en placering på en 21. plads, kan man heller ikke selv være tilfredse. Men den store udfordring er, at man ikke kan ramme målet.

Med flere af de offensive kræfter på skadeslisten og erstatninger der dårligt nok ved hvilken vej støvlen skal vende på foden – så er det en af årsagerne til den magre målhøst. Kun 9 mål i 17 kampe er det lykkedes at score og det er ubrugeligt på den lange bane.

På udebane har de formået at hente 1 point i 8 kampe og hentet en score på 3-17…! Det er rigtigt svært at tror på noget som helst fra Birmingham i denne periode.

Sheffield Utd. – Birmingham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus som Ny kunde…

To Top