Nyhed

Lørdagens Sikre valg fra Championship…

Lørdagens “Sikre” er hentet i den næstbedste engelske række, hvor der er indtil flere danskere på banen og på sidelinjen. Det skyldes at mangeren er danske Frank som har hentet flere danske spillere. Ejeren af hjemmeholdet ejer nemlig også FC Midtjylland.

Brentford – Stoke = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Brentford har stadig ikke fundet balancen i denne sæson og har virket ujævn i den første del af turneringen. Der er allerede hele 9 point op til førerholdet, så der skal nogle andre boller på suppen, for danske Frank, hvis han vil blive sæsonen ud.

Hjemme på det lille hyggelige Griffin Park i London er det efter 3 kampe, blevet til et nederlag, en remis og en sejr. Vi forventer helt klart også en sejr i dag, da både modstander og spillested vil være i Brentfords favør. Formen er stille og roligt stigende og det giver alle 3 point i dag.

*

Stoke ligger helt i bund med kun 1 point efter 7 runder og en score på håbløse 7-17. Et snit på 1-2 i hver kamp. Det ene point kom hjemme foran egne fans, for på udebane er høsten indtil videre = 0.

På udebane er scoreren 3-8, så næsten 3 mål har de lukket ind i deres hidtidige udekampe. Vi forventer faktisk også, at de taber med mindst 2 mål i dag og 3 mål virker heller ikke helt ved siden af.

Brentford – Stoke = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

 

To Top