Nyhed

Lørdagens Sikre U21 EM landskamp på BN…

U21 EM, som afholdes i Italien, beriger os med flere seværdige kampe end vi havde forestillet os. Men der er også nogle kampe vi hurtigt zapper væk fra – simpelthen fordi niveauet er for ordinært.

Belgien (U21) – Italien (U21) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X bonus…

Belgien (U21) har vist fint fodbold i deres første opgør, men de kendte ikke deres besøgelsestid og endte med at tabe til Polen. De havde stort set alt spillet, men når de fik chancen foran kasse – skuffede de.

De fik dog scoret 2 mål, men når de så selv lukker 3 mål ind – grundet problemer i omstillingerne – så kan godt spil ikke bruges til ret meget. I dag står de så overfor et hold der virkelig er i vælten og som bare kører derud af.

*

Italien (U21) spiller hjemme foran egne fans og det kan selvfølgelig ikke undgå at give dem en fordel – i forhold til opbakning på lægterne. Men Italen har et rigtigt godt U21 landshold og vi vurderer, at de er en af favoritterne til at løbe med titlen som Europamestre når det hele er slut.

I kampen mod Spanien var der aldrig tvivl om hvilket hold der var bedst og Italien havde stort set fuldstændigt styr på spanierne. Selv om Spanien nget heldigt kom hurtigt foran, viste italienerne moral og åd sig sikkert tilbage i kampen og vandt med 3-1.

I dag står de overfor et hold der måske fighter godt og kan spille fodbold – men som har vist at deres defensiv sejler. Det vil italienerne straffe hårdt og vinde med mindst et par mål.

Belgien (U21) – Italien (U21) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X bonus…

To Top