Sikre

Lørdagens Sikre tysker på BettingNews…

Vi starter denne lidt grå lørdag i sommerperioden med en kamp fra den bedste tyske række Bundesligaen, som nu igen er oppe i fulde omdrejninger. Det giver lidt bedre data at arbejde med, i forhold til at forudsige resultater for de bedste tyske mandskaber.

FC Köln – Frankfurt = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Köln fortsætter med at skuffe som forventet og har kun opnået 3 point efter turneringen blev genstartet. Der via 3x remis i hhv 2 hjemmekampe og 1 enkelt udekamp. I starten af turneringen gjorde kølnerne det faktisk godt hjemme, men de har det måske lidt sværere uden fans på lægterne.

Heller ikke i dag kommer der fans ind på stadion, så der er ingen støtte at hente her – men til gængæld kommer der et godt og udestærkt mandskab på besøg og dem tror vi ikke på, at kølnerne kan slå.

*

Frankfurt har tabt en enkelt og spillet en remis siden opstarten og dermed vundet 4 kampe. De er godt nok røget ud af pokalen, efter et nederlag til Bayern München, endda på udebane. Så genstarten har været godkendt for Frankfurt’s vedkommende.

De seneste 3 udekampe har alle givet en sejr og der er scoret mindst 2 mål i hver af de kampe. Det har været mod hhv. Wolfsburg, Bremen og senest Hertha – så hvorfor stoppe op mod et hold i dag, der er ringere end de 3 omtalte. Frankfurt får mindst det ene point idag og vil rejse ubesejret hjem for 4. gang i streg.

FC Köln – Frankfurt = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top