Sikre

Lørdagens Sikre tysker fra Bundesligaen…

Vi lægger denne lørdag ud i den bedste tyske række Bundesligaen, med 2 mandskaber der begge kæmper om, at nå deres mål. Det er dog målsætninger fra hver sin ende af Bundesligaen – hvor det handler om hhv overlevelse og europæiske placeringer.

Dortmund – Hertha Berlin = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Dortmund har ikke vist helt den samme styrke som i de seneste sæsoner og ligger før dette opgør på en 6. plads, som er den sidste af de sjove pladser. Der er dog kun 4 point op til en CL placering, men holdene over Dortmund er alle formstærke, så det kan godt blive lidt af en udfordring, hvis de skal op på minimum en 4. plads.

Formen er dog tilfredsstillende og kun Bayern M. har taget point fra dem i de seneste 5 runder. Det var så også en sejr på 4-2. Det var endda til trods for, at Dortmund kom foran med 2-0 med Håland som målscorer, allerede indenfor de første 9 minutter. Men dette til trods kunne Dortmund ikke hindre hjemmeholdet fra Bayern i at score 4 gange i de sidste 81 minutter. Det kommer helt sikkert ikke til at ske i dag.

*

Hertha Berlin kæmper i den anden ende af Bundesligaen, hvor de før denne runde ligger på den sidste plads over stregen til fiasko. Kun 2 point skiller dem holdet lige under. De er blandt 4 mandskaber der slås om at undgå 2 af nedrykningspladserne, da vi må formode, at Schalke har stemplet ud for denne gang.

Det var hjemmesejren over Augsburg der sendte dem over stregen, men det er også den eneste sejr i de 10 seneste opgør. 7 af dem blev tabt og 2 er endt uden vinder, så formen trænger helt klart til at blive løftet, hvis de skal overleve. Det bliver ikke i dag de får mulighed for det, da vi er helt sikre på, at de taber på Signal Iduna Park i Dortmund.

Dortmund – Hertha Berlin = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top