Nyhed

Lørdagens Sikre tyske Bundesliga opgør…

Tyskerne var de første til igen at afvikle kampe i der bedste række Bundesligaen og de har faktisk nået at spille 5 runder siden den 16. maj. Så der er da lidt data at hente.

Frankfurt – Mainz = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU får de bedste odds dagligt…

Frankfurt mødte de 2 tophold fra hhv. Bayern München og Gladbach i deres 2 første kampe, efter Bundesligaen igen er opstartet. Det var selvfølgelig 2 svære opgør, som heller ikke gav point.

De 3 efterfølgende kampe har givet en remis og 2 sejre. Så formkurven er på vej i den rigtige retning og med den følger selvtilliden. 7 point og en score på 11-12 i disse 5 kampe, virker på redaktionen som positivt for Frankfurt, vel at mærke taget med i betragtningen, at de mødte 2 super stærke mandskaber i de 2 første kampe. Vi er overbeviste om, at stimen fortsætter i dag.

*

Mainz har kun fået 3 point i samme periode og holder sig lige over stregen med et enkelt af slagsen. Kun Leipzig har været et stærkt hold de har mødt, ellers har det være mod hold fra midten og ned. Så formen er bestemt ikke det rigtige sted.

Selv om hjemme/udebane ikke er helt det samme, så har det alligevel noget at sige i et så stort land som Tyskland. Ligeledes er der stadig mange restriktioner omkring kampene, som også er med til at gøre det “besværligt” som udehold.

I forvejen er Mainz ikke specielt stærke på fremmed græs og det vil også komme til udtryk i dag, mod et hold der fornemmer fremgang og et hop op i tabellen – som er vigtigt i denne fase af turneringen – både sportsligt og økonomisk.

Frankfurt – Mainz = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU får de bedste odds dagligt…

To Top