Nyhed

Lørdagens Sikre tyske anbefaling på BN…

Den tyske Bundesliga har afviklet deres juleferie og tog i sidste weekend hul på den anden halvdel af deres Bundesliga. Begge dagens mandskaber startede det nye år med, at tabe deres kampe, så der er noget der skal revancheres.

B.M. Gladbach – Mainz = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

B.M. Gladbach kom ikke så godt fra land som de havde håbet, efter nederlaget på udebane til Schalke 04 på 0-2. For bare 3 runder siden toppede B.M. Gladbach den tyske Bundesliga, men de seneste 2 kampe har kun budt på 1 point.

Det betyder ikke at B.M. Gladbach er blevet dårlige. Begge disse kampe var på udebane og Schalke 04 er bestemt ikke et ringe udehold. Hjemme er B.M. Gladbach Bundesligaens stærkeste mandskab og det vil de også vise i dag, med en sikker sejr.

*

Mainz spillede hjemme med Freiburg og tabte med 1-2 og Freiburg er langt fra lige så gode som Gladbach. Til og med spiller Mainz på udebane i dag, Hvilket ikke har været den store succes. Godt nok vundet over nogle hold fra bunde, men dem fra den anden ende har de fået store strygl af.

Vi tror faktisk, at Mainz endnu engang taber med mere end 1 mål til dagens hjemmehold, men i respekt for dem der lader sig inspirerer af vores anbefalinger, spiller vi den bare lige på – som en hjemmesejr.

B.M. Gladbach – Mainz = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top