Sikre

Lørdagens “Sikre” tips fra BN…

Lørdagens første anbefaling fra eksperterne på BN, er en ren gave fra Bookmakerne – og vi er nok ikke de eneste der syntes at dette er ren foræring og i dette opgør fra den franske Ligue 2…!

Toulouse – Metz = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får lørdagens absolut højeste Bonus…

Toulouse er bedre end dagens gæster fra Metz på alle parametre og det er derfor redaktionen uforståeligt, at odds’et kan være så højt. Selv om de ikke er i toppen af rækken, så spiller de hjemme på Stadium Municipal, hvor de kun har tabt en kamp i sæsonen.

Toulouse er ikke gode på udebane og derfor ligger de i midten af rækken, så det er de points de skraber hjem på Stadium Municipal, som er dem der gør at de forbliver i rækken år efter år. Det er sjældent de taber hjemme.

*

Metz er gået helt bag om dansen i denne sæson og ligger da også og roder i bunden af Ligue 2. Kun 3 point er det blevet til efter de første 12 kampe og det betyder at der er 6 point op til det hold der ligger næstsidst.

En samlet målscore på 5-24 indikerer også voldsomt, at niveauet er for højt for dette mandskabs evner og kompetencer og ingen er i tvivl om, at Metz skal en tur ned og vende i rækken under. Det er endnu et stensikkert nederlag de går i møde

Toulouse – Metz = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får lørdagens absolut højeste Bonus…

To Top