Sikre

Lørdagens “Sikre” tegn på BN…

Lørdagens første anbefaling er fra den engelske Premier League, hvor vi på redaktionen er overbeviste om, at et hold som har overrasket negativt i denne sæson, igen begynder at få point ind på kontoen.

Leicester – Watford = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

Leicester er langt fra det niveau og måske også held, de havde i sidste sæson og ligger derfor også og roder på en 8. plads. Der er alt for mange ujævne præstationer og især den bagerste del af holdet for Schmeichel fungerer langt fra optimalt.

Men hjemme på King Power Stadium er de trods alt bedre end på udebane og selvom præstationerne er ujævne, så ved man at her leverer de den maksimale indsats hver gang.

Vi tror på Leicester i dag og ser man historisk på disse 2 hold, så er det som regel hjemmeholdet der vinder. Tillægger vi så gæsternes form og formåen – så er vi slet ikke i tvivl om en hjemmesejr på King Power Stadium.

*

Watford ligger placeret i midten af tabellen, 5 point efter dagens hjemmehold. Det er OK set ud fra Watfords synspunkt, selv om de er ved at falde ned i den del af rækken, hvor der er kort til stregen og mange hold med næsten de samme pointtal.

Og det er i den gruppe der er pres på i her kamp, for pludselig kan man ligge lige under stregen, bare med et enkelt nederlag. Og dem har Watford haft 6 af, i deres seneste 10 kampe. På udebane er det 4 rene nederlag i streg.

Fair at tabe til City på udebane. Men de 3 andre hold er Brighton, Crystal Palace og Burnley og vi mener på redaktionen, at Leicester godt kan måle sig med de hold og måske endda er en kende bedre. Godt solidt 1-tal.

Leicester – Watford = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus at spille for…

To Top