Nyhed

Lørdagens “Sikre” tegn fra La Liga…

Et lidt halv dødt Europa når det kommer til fodbold, giver os ikke så meget at rykke i og pokalbold er ikke lige vores kop the. Derfor starter vi i Spanien, hvor vi har fundet et ordinært opgør fra den bedste række.

Huesca – Betis = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Huesca skal virkelig se at steppe up, hvis de skal finde sig selv i den bedste spanske række i næste sæson. Den nuværende bundplacering, med 8 point efter 17 runder er resultatet af en enkelt sejr og 5 gange remis.

Så det siger sig selv at mandskabet ikke har niveauet og da der også er en del skader i truppen, ser det svært ud i det hele taget. 1 remis i de seneste 6 kampe giver os ingen tro på at der er noget som helst der vil lykkedes mod dagens gæster.

*

Betis ligger der hvor vi havde forventet og har kun 3 point p til Real Madrid, der indtager den sidste placering der giver adgang til Champions League. Selv har de deltaget i Europa League med succes – så det er et virilt mandskab der i dag gæster El Alcoraz.

Selv om de ikke er blandt ligaens bedste udehold, så er de ganske habile og under alle omstændigheder et bedre mandskab end hjemmeholdet. Disse 2 holds form stikker så meget i hver sin retning, at et point tab i dette opgør virker utopisk – og Odds’et er for godt til at lade ligge.

Huesca – Betis = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top