Nyhed

Lørdagens Sikre sydlandske anbefaling på BN…

Vi lægger ud i den bedste portugisiske række, hvor vi har taget fat i en af de overraskelser, som er kommet i denne liga i denne sæson. Vi er overbevist om, at de fortsætter successen, især hjemme foran egne fans.

Famalicao – Moreirense = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Famalicao er oprykkere til denne sæson og efter 10 runder, er de stadig med helt fremme. 23 point er det blevet til og kun 2 hold har flere point. Benfica har 4 mere og Porto har 2.

Så ingen tvivl om, at Famalicao har fået skruet et godt mandskab sammen og det fungerer. Noget er gejst efter oprykningen, men de spiller også flot fodbold i denne periode. De har tabt 1 opgør og det var ikke hjemme foran egne fans. Her har de vundet alle 4 kampe.

*

Moreirense har ikke engang skrabet det halve point antal sammen i forhld til hjemmeholdet. Kun 10 point er det blevet, efter kun 2 sejre og 4 gange remis. De 2 sejre er kommet hjemme over hold der ligger under dem i tabellen ude har de kun fået 2 point.

Med en placering som nr. 13 , skal de have mere stabilitet i kampene og resultaterne. Men i dag er de ude og her har de ikke meget at byde på. Vi er ret sikre på, at oprykkerne kører videre i samme spor og henter alle 3 point.

Famalicao – Moreirense = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top