Sikre

Lørdagens Sikre svensker på BettingNews…

Allsvenskan i Sverige har været i gang i en kort periode og er nu nået til runde 8. Det er her 2 jævnbyrdige mandskaber når man ser på tabellen, men begge mandskaber er nærmest som nat og dag, når de spiller hhv. ude og hjemme. Og vi er slet ikke i tvivl om, at det vil få en stor indflydelse på kampens udfald.

AIK Stokholm – Mjällby = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

AIK Stokholm ligger nr. 7 med 10 point, som er 2 placeringer bedre en dagens gæster og også med 2 point mere. AIK har haft den fornøjelse at møde de fleste hold fra den øverste halvdel af ligaen og har har de gjort det skidt på udebane og super flot på hjemmebane. Både Elfsborg og Malmö FF har sat point til ved besøg på Friends Arena i Solna. 

AIK har historisk altid været rigtig stærke hjemme og har da også en fanatisk fanskare, som ind i mellem gør sig bemærket på en uheldig måde. Men de er som mange danske fans indædt fan af deres klub og alle andre har “ingen adgang” – men ind i mellem ryger de også i totterne med andre klubbers fans grupperinger. Men i dag er det fodboldbanen der tæller og her er vi overbeviste om, at hjemmeholdet vinder med mere end 1 mål – men spiller bare på den rene sejr.

*

Mjällby har gjort det lidt bedre end da selv forventede, hvilket er gode tegn for dem og deres fans. Men som de også vidste fra starten af sæsonen, så er deres udebane koncept ikke helt oppe i gear endnu og de har endnu ikke fundet det rigtige. De første 3 udekampe har givet 1 point mod et holdene fra Bunden Halmstad. Scoreren er 1-4, så de bliver ikke løbet over ende, men det har da også været mod hold fra den nederste halvdel – i dag bliver det noget helt andet.

Mjällby har aldrig vundet over AIK Stokholm i Solna på Friends Arena, de 7 gange de har været på besøg rent historisk. Der har æret nogle enkelte remis’er, men i dag er AIK Stokholm langt stærkere end vi har set i flere sæsoner. Vi har en stor tiltro til hjemmeholdet når de er hjemme og ingen tiltro til gæsterne fra Mjällby, når de spiller på udebane. Så vores valg af tegn til dagens Sikre er taget lige ud af bogen.

AIK Stokholm – Mjällby = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top