Nyhed

Lørdagens Sikre Super Lig kamp fra Tyrkiet…

Nu starter den tyrkiske liga også op og her vurderer vi, at det kun er selve kampformen der er lidt ude af balance, da holdene har trænet i periode med liga stop. Her er der så stor forskel på mandskaberne at vi ikke er i tvivl.

Basaksehir – Alanyaspor = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Basaksehir ligger á point med nr. 1, som noget overraskende er Trapzonspor, med 53 point. At det er disse 2 hold der topper har ikke noget med Corvid-19 at gøre, de har begge haft en god sæson. Og hjemmeholdet, som kun har været få år i Super Lig, har igen lige siden oprykningen lagt sig i toppen.

Et hold bestående af en masse (lidt ældre) spillere fra både Premier League og La Liga, med flere, som ikke er gået på efterløn og kun går efter pengene. Det har kostet, men holdet har formået at blive meget kompetent og det er både ude og hjemme.

Der er faktisk heler ikke en særlig stor fanskare, med kun 6.000 registrerede medlemmer, så at spille hjemme uden fans har nok ikke den store betydning. I dag vinder sikkert over dagens gæster.

*

Alanyaspor fil ellers en glimrende start på sæsonen og var længe med helt fremme. Men havde et forfærdeligt februar, hvor alt bare gik galt. Derfor er de nu røget ned på en 6. plads med hele 6 point op til noget sjovt. Alanyaspor er lige så gode foran egne fans, som dagens hjemmehold – men på udebane halter det.

Kun 4 gange har de vundet på udebane og det har ikke været over modstandere som har så meget at byde ind med. Det har til gengæld dagens hjemmehold fra Basaksehir, som ikke giver ved dørene og kun har tabt 1 gang i denne sæson på hjemmebane.

Basaksehir – Alanyaspor = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top