Sikre

Lørdagens “Sikre” spil på BN…

Lørdagens første spil på redaktionen er hentet i den næstbedste engelske række Championship, hvor to af rækkens tophold tørner sammen – men hvor det er tydeligt at se, at formen har modsatrettede kurver.

Bristol City – Leeds = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du kan se kampen pr Live Stream i fed kvalitet…

Bristol City er i glimrende form og nederlag kender de stort set ikke noget til. Man skal helt tilbage til 2. runde, der var sæsonen første udekamp, hvor man tabte med 1-2 til Birmingham. Siden er ingen kampe tabt.

Det betyder 12 kampe i streg uden nederlag og det har i Championship placeret dem på 4. plads, kun 5 point efter topholdet Wolves. Scoren på samlet 20-11 er godkendt og på hjemmebanen hedder den fornemme 10-3.

*

Leeds plejer at tabe ude og vinde hjemme over Bristol City, men det er ikke det der får os til at tro på et nederlag til gæsterne. Leeds startede superflot, men ramte så enten muren eller faldt pludseligt i et dybt hul.

4 ud af de seneste 5 kampe i Championship er tabt og man har kun vundet knebent over Ipswich hjemme med 3-2 i denne periode. Så det er et hold med skader i krise.

Vi har svært ved at se Leeds skulle kunne hente alle 3 point i dette opgør, mod et så formstærkt hold der spiller foran egne fans, hjemme på Ashton Gate i Bristol – vi tror bare ikke på det.

Bristol City – Leeds = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du kan se kampen pr Live Stream i fed kvalitet…

To Top