Sikre

Lørdagens “Sikre” spil på BettingNews…

Vi starter denne vinterlige lørdag op med dagens “Sikre” anbefaling, som i dag er hentet i den noget mere lune del af Europa, nemlig i den bedste franske række Ligue 1. Her ser vi et hold der endelig kan få lidt forventet succes.

Nice – Metz = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit Spil…

Nice ligger noget overraskende og roder som 3. sidste hold i den franske Ligue 1. De endte som deltager i CL kvalspillet efter sidste sæsons flotte indsats, men er endt i EL og også i bunden af den bedste franske række.

De klarer skærerne i EL og kan derfor koncentrere sig om den franske Ligue 1 nu. Og med tanke på dagens gæster niveau og sæson indtil nu, burde det være en formsag for Nice, at hente 3. point og kravle op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

*

Metz ligger håbløst sidst med 4 point efter 14 kampe. 1 sejr, 1 gang remis og 12 nederlag er den sørgelige høst og der er ingen der tror på, at Metz kan få vendt skuden og redde klubben fra nedrykning.

Skal man tillægge Metz nogen forhåbninger overhovedet, så er det faktisk på udebane at de har opnået deres 4 point. Men at tro at de kan hamle op med et hold, der går videre fra gruppespillet i EL på deres hjemmebane – så er der vist gået for meget julefrokost i den igen i dag.

Nice – Metz = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit Spil…

To Top