Sikre

Lørdagens Sikre spil fra VM kvalen…

VM kvalifikations kampene startede i går, men der fandt vi ikke nogen spil særlig interessante. I dag er der til gengæld flere interessante muligheder at vælge imellem og derfor vil alle dagens 3 anbefalinger være hentet i VM kvalen. Vi starter med dagens “Sikre”, hvor vi syntes at odds’et er hæderligt.

Luxembourg – Serbien = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Luxembourg er blevet et bedre mandskab, selv om de langt fra er prangende. Men fra at være prügelknarpe for bare få år siden i alle deres kampe, så skal de enkelte modstander landshold nu arbejde mere for føden og det er ikke altid de får alle 3 point med hjem fra øen. Luxembourg ligger faktisk nr. 3 i deres pulje med 6 point for 4 kampe. Både Irland og Azerbeijan har de slået i denne kvalifikations turnering.

Den helt store overraskelse var da Luxembourg slog Irland på udebane med 1-0., som før denne runde kun har 2 point efter 5 kampe. Så selv om Luxembourg ikke kommer videre fra gruppen, har de aldrig spillet om at ende som nr. 3. Man tabte hjemme til Portugal som var forventet. Men Luxembourg kom faktisk foran efter 30 minutter, før portugiserne vågnede op fra deres Tornerose søvn og vandt med 3-1. Hjemme på Stade de Luxembourg er de bedst – men det vil stadig ikke være nok til at få point mod dagens gæster.

*

Serbien ligger nr. 2 i gruppen med 11 point efter 5 kampe. Det er kun 2 point færre end Portugal, så intet er afgjort i den gruppe endnu. Serbien fik da også hentet en remis (2-2) da de havde besøg af Portugal, derfor det tætte opløb. Serbien har kun spillet 1 mere remis og det var I Irland ellers er det kun sejre. Så ingen nederlag indtil videre i dette gruppe spil. Den seneste remis mod Irland var en af de ærgerlige, da Serbien førte 1-0, men desværre lavede et selvmål i 3 minutter før tid.

Havde uheldet ikke været på serberne side i det opgør, havde de ligget á point med Portugal. Så serberne har vist at de slet ikke er så ringe på udebane og at formen er ganske hæderlig i denne periode. Selv om Luxembourg har forbedret sig, så er det også et mandskab som serberne skal og vil slå. I Serbien slog de dem med 4-1, så vi vurderer at 1-0 eller 2-1 lyder som et resultat vil kunne finde på at spille på. Men vi spiller bare lige på sejren i denne anbefaling.

Luxembourg – Serbien = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top