Sikre

Lørdagens Sikre spil fra Super League…

Så blev det weekend og så er der igen masser af kampe at vælge i mellem. Det har været lidt af en sparsom uge, når man ser tilbage på kampprogrammet, men det er vel også rimeligt at spillerne får en smule ro ind i mellem. For dem der også spiller landsholdsbold bliver brugt til det yderste.

Young Boys St. Gallens = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Young Boys ser ud til, efter en lidt træg start, at have fundet det meste af melodien fra sidste sæson, hvor de vandt Super League helt suverænt. Ingen nederlag i de seneste 8 kampe, alle turneringer medtaget og kun en enkelt er endt remis. Kun udekampen mod Basel var en kende for svær og her måtte Young Boys nøjes med en remis på 1-1. Ti gengæld er der kommet nogle fine skalpe på bordet efterfølgende. 

Zürich som stadig topper ligaen og har 5 point mere end Young Boys, men også spillet en kamp mere. Dem slog de sikkert med 4-0 i ugen efter Basel. Denne sikre sejr blev så fulgt op af sejren i Champions League over Manchester United, så Young Boys trup er inde i en god stime og har en masse selvtillid. Dagens gæster er slet ikke på niveau med Young Boys og hjemmeholdet vinder med mere end 1 mål.

*

St. Gallens ligger 3. sidst, med kun 6 point efter lige så mange kampe. Scoreren hedder 10-14, så de kender vejen til modstandernes mål, men til gengæld sejler det foran deres eget. Seneste udekamp i turneringen var mod Servette, som ligger nr. 4, uden dog at have været prangende indtil videre i denne sæson. Her tabte St. Gallens med hele 1-5, i en kamp de sikkert helst vil glemme så hurtigt som muligt.

De startede med at slå bundholdet Lausanne på udebane, men de efterfølgende udekampe er blevet tabt, med en score på 2-7. I dag kommer de til at stå overfor et formstærkt og velspillende mandskab, med international styrke. Det bliver en rimelig hård dag på kontoret for St. Gallens og de kommer kun til at tænke på, at begrænse nederlaget.

Young Boys St. Gallens = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top