Sikre

Lørdagens Sikre spil fra Serie A…

Denne lidt lune november dag starter vi med at kaste os over den bedste italienske række Serie A, hvor ligaens mest scorende mandskab skal spille på udebane. Og det er netop på udebane at de høvler mål ind.

Spezia – Atalanta = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Spezia ligger i den stramme del af ligaen, hvor der kun er 5 point ned til stregen. De er så til gengæld 6-7 mandskaber indenfor de 5 point, så en sejr kan flytte meget – men et nederlag kan også gøre ondt. I dag tror vi det kommer til at gøre ondt.

Spezia har kun fået 1 point i de første 3 hjemmekampe. Det var mod Fiorentina. Mod både Juventus og Sassuolo tabte de med 1-4. Vi kan sagtens forestille os, at et lignende resultat kommer i dag – men sikkert og vist er det at Spezia taber.

*

Atalanta er igen i denne sæson forrygende foran mål og især på udebane. I 4 udekampe har de scoret 11 gange og kun tabt et opgør. Det var i Napoli der var en for stor mundfuld. Men dagens hjemmehold har slet ikke samme kaliber som napolitanerne er i denne sæson.

Den eneste hindring til endnu en sejr på udebane er, hvis Corvid-19 rammer truppen efter vi har skrevet vores forslag. Er der spillere der testes positive op il kampen, kan det få indflydelse på de enkelte hold. Men Atalanta er så homogene, så der vil være plads til flere spilleres afbud.

Spezia – Atalanta = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top