Sikre

Lørdagens “Sikre” spil fra Italien…

Vi starter op denne dejlige friske lørdags morgen, med sol i ansigtet og en temperatur der virker som om, at den nu har tænkt sig at stige op imod 2 cifrede grader inden for kort tid – hvilket vi ser frem til, som dette opgør fra Serie A.

Juventus – AC Milan = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus som Ny kunde…

Juventus er stadig Italiens absolut bedste hold i disse år og kun Napoli kan tillade sig at sige, at de måler sig med dem. At vi overhovedet kan finde et Odds på Juventus som hjemmehold, virker voldsomt provokerende.

Kun Lazio har vundet i denne sæson og Inter hentede en remis, alle andre hold i Serie A er blevet sendt hjem med et nederlag. Ligeledes har Juventus vundet 4 af de 5 seneste opgør, og det uafgjorte resultat endte med en sejr i forlænget.

*

AC Milan har nok fået en større tiltro fra Bookmakerne grundet deres evner på udebane. Men i dag er det ikke et hvilket som helst hold de møder og det tror vi på redaktionen, at Bookmakerne har misforstået en smule.

De har trods alt kun vundet 7 af 15 udekampe, hvoraf de 5 er tabt – så de er helt klart til at tale med på fremmed græs og i dag er det mod et mandskab der taler med store bogstaver – både ude og hjemme – især hjemme på Allianz Stadium i Torino.

Juventus – AC Milan = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus som Ny kunde…

To Top