Sikre

Lørdagens “Sikre” spil fra England…

Det er ikke Premier League der her i spil, da man holder en friweekend i den bedst række for, efter en december og januar måned, hvor der har være tryk på. Så vi er hoppet ned i League Two.

Carlisle – Forest Green = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens absolut højeste startbonus som Ny kunde…

Carlisle har svært ved at skabe den nødvendige stabilitet og har for mange udsving og dårlige præstationer til, at de skal tænke på oprykning. Nedrykning er heller ikke et tema, så det er meget jævnt for Carlisle i denne sæson.

Men begynder de at finde mere stabilitet er en oprykning slet ikke udenfor rækkevidde, da der et gab på 9 point op til de sjove pladser. Men de kan så starte i dag med at hente alle 3 point hjemme på Brunton Park i dag – selv om hjemmebanen ikke har været en fæstning i denne sæson.

*

Forrest Green er i en elendig forfatning i denne periode og hele december og januar på udebane, har været et rent mareridt. Det har da også sendt dem ned på den bedste plads under stregen, så de skal også til at stramme sig an, hvis sæsonen ikke skal ende med fiasko.

Men dagens kamp er på udebane og det er i sig selv ikke Forrest kop the og med den udebane form, samt værende et af de hold der lukker absolut flest mål ind på udebane – så virker det ikke til, at der er meget håb for succes i dette opgør.

Carlisle – Forest Green = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens absolut højeste startbonus som Ny kunde…

To Top