Sikre

Lørdagens “Sikre” spil fra Championship…

Vi starter op i den næstbedste engelske række Championship, hvor vi har nørdet omkring et opgør mellem 2 formstærke hold, der begge har noget at spille for i toppen af rækken.

Fulham – Brentford = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud…

Fulham er med helt fremme i toppen på en 2. plads og det e lig med direkte oprykning. Men kun 1 point skiller dem fra Cardiff, som ligger på 3. pladsen, men de har til gengæld spillet en kamp mindre.

Så der er ikke plads til slinger og hjemme på Craven Cottage i hovedstaden London, er det sjælendt at de smider kampe og point væk. Kun 2 nederlag efter 21 hjemmekampe bevidner om en stærk base. Vi tror på endnu 3 point.

*

Brentford ligger lige uden for de sjove pladser, med 4 point op til en evt. succes. Men der har været en masse ustabile perioder gennem sæsonen og det virker ikke helt til, at de har fundet den nødvendige stabilitet endnu.

Men formen er faktisk god og de tilhører, sammen med hjemmeholdet, de mest formstærke hold. Så det bliver en tæt dyst med masser af nerve – men vinderen bliver hjemmeholdet Fulham i den sidste ende.

Fulham – Brentford = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud…

To Top