Nyhed

Lørdagens Sikre spil fra Championship…

Vi starter denne skønne lørdag op, rent vejrmæssigt, med et spil fra den næstbedste række i England, nemlig Championship. Her er det absolut sidste udkald for hjemmeholdet.

Swansea – Hull = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus at lege med…

Swansea har stadig chancen for at ende i det gode selskab, selvom de ikke selv helt kan afgøre det. Men de kan som minimum vinde deres kampe og så håbe på, at de nærmeste rivaler får færre point.

Og formen er sådan set hvor den skal være i denne periode og det er på et højt niveau. Det er så ydermere krydret med hjemmebanen, som må siges at være deres trumfkort i dette opgør. Sikker hjemmebanesejr til Swansea.

*

Hull kan ikke nå noget som helst og skal bare have de 2 sidste kampe veloverstået. Det er også tydeligt at se på formen, at motivationen ikke har været helt til stede i den senere periode.

3 nederlag på stribe i lige så mange kampe, er hvad de har med til dette udebaneopgør. I forvejen er de ikke særligt habile på fremmed græs, hvor de iøvrigt har tabt 4 ud af de seneste 5. Kun bundholdet fra Ipswich har de hentet point fra i en længere periode. Vi tror heller ikke på dem i dag.

Swansea – Hull = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus at lege med…

To Top