Sikre

Lørdagens “Sikre” spil fra Bundesligaen…

Vi starter i den tyske Bundesliga, som overskriften indikerer. Her har vi fundet et rimeligt sikkert opgør, mellem to hold hvis mandskaber er ramt af skader på helt forskellige måder.

Leverkusen – B.M. Gladbach = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje startbonus…

Leverkusen er så småt ved at komme tilbage i en bedre form, efter en kort formdyk i februar. Hjemme på BayArena plejer de at være sikkerheden selv, men den har smuttet de seneste par gange foran egne fans.

Men truppen er igen stort set skadesfri og med 1 point op til CL pladserne, så er der også masser af motivation, hver gag de går på banen. De fortsætter fremgangen hjemme på BayArena og henter alle 3 point.

*

B.M. Gladbach har mildt sagt en udfordring. Hele 10 mand har allerede meddelt at de ikke kan spille og faktisk er der et par stykker mere, der skal testes på dagen og spares en smule til træninger.

Det er virkeligt ikke nemt for træneren at sætte et kompetent mandskab op i dag. Det er nemt nok at vælge spillerne, for det er stort set dem der er tilbage og det giver alt andet lige et anderledes hold.

Selvfølgelig har de en bred trup og enkelte talenter har da også niveauet til at spille med i den bedste tyske række. Men da B.M. Gladbach i forvejen ikke er særlig effektive på udebane, er det ret svært at se, at de skulle kunne gøre noget som helst i dag. Vi tror endda på et flermålsnederlag.

Leverkusen – B.M. Gladbach = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje startbonus…

To Top