Sikre

Lørdagens “Sikre” spil af Experterne…

Landsholdspausen er overstået og vi indrømmer gerne her på redaktionen, at den periode er vi ikke specielt stolte af – men nu er vi igen tilbage ved normale tilstande med ordinære kampe og vi starter med ALKA Superligaen.

FC Nordsjælland – Randers FC = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

FC Nordsjælland er ikke lige så prangende i deres spil og resultater, som da Superligaen startede op – men efter en lille nedgangsperiode i midten af september ser det ud til, at de igen er kommet i omdrejninger.

Man må sige at det er godkendt at vende 0-2, til en 4-2 sejr på ca. 10 minutter – mere skulle der ikke til. I dag kommer der så et hold på besøg, der ikke har vist at de kan stå distancen i 90 minutter – så det kan ende med en massakre – men sejren er vi ikke i tvivl om.

*

Randers FC har fået ny træner, et mindre kendt navn fra Holland – men en træner der på sit CV har vist, at han kan løfte hold og han kan vinde mesterskaber.

Men nu skal han først rejse holdet mentalt og selvom det ofte giver et Boost til et hold, når der kommer en ny træner – så er det måske en lige lovligt meget at forlange, at der er succes allerede i den første kamp mod rækkens nr. 1 på udebane.

Det bliver spændende at følge og se udviklingen – men vi er ret overbeviste om, at der kun vil være små tegn på hans idéer i dette opgør og ikke nær nok til at hente alle 3 point.

FC Nordsjælland – Randers FC = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

To Top