Nyhed

Lørdagens Sikre spanske La Liga opgør…

Efter en kort jule- og nytårsferie i den spanske La Liga, spilles der lige nogle runder mere, før der afholdes en lille pause mere. Dagens valgte opgør er lidt interessant, hvis spændingen i toppen skal bibeholdes – og det tror vi den gør.

Getafe – Real Madrid = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Getafe er en af overraskelserne i denne sæsons La Liga, hvor de stadig er med fremme hvor det er sjovt. Tabellen siger 6. pladsen, som er den sidste af de pladser der giver adgang til Europa.

Formen er faktisk blandt ligaens bedste og hjemmebanen har kun givet et nederlag i denne sæson. Det var mod modstandernes ærkerivaler fra FC Barcelona – men eller har den stået på 5 sejre og 3 gange remis.

Dette til trods, så tror vi på redaktionen at de taber dette opgør. Det er en modstander der er ved at nå fordums styrke og vi mener at der skal en hel del held til at hente alle 3 point i dag. Det held tror vi ikke på, at Getafe har.

*

Real Madrid er ved at finde sig selv og nu er det som hold og ikke pga en individualist – som Cristian Ronaldo helt klart var. Det tog også en del tid, før madridmandskabet igen fandt et koncept der passede til holdets spillere. Det er da også grunden til, at de er første udfordre til FC Barcelona.

Real Madrid har kun tabt et opgør på udebane i denne sæson og selv om formen ikke er helt deroppe hvor man nærmest bliver svimmel, så er den stadig oppe. Med de spillere der er i klubben, vil holdet blive ved med at vokse.

Med den motivation der er ved at ligge lige efter FC Barcelona, vil være en stor drivkraft i resten af sæsonen. Det bliver ingen let opgave, men vi er ret fortrøstningfulde omkring den lille pause der har været – hvilket vi mener har gavnet Real Madrid mest.

Getafe – Real Madrid = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top