Sikre

Lørdagens Sikre spanske La Liga opgør…

Fredagens første anbefaling er der ikke så meget at skrive om, Det er en af den slags kampe fra La Liga, som vi mener nærmest på forhånd er givet. Men så længe Odds’et holder over de 1,40 – så er vi på.

Sevilla – Getafe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Sevilla kommer ikke til at slå med om Mesterskabet – det ser ud til at Atl. Madrid allerede har sat sig på det. Men de kan sagtens nå både 2. og 3. pladsen, som jo giver metal rundt om halsen. Men den nuværende 4. plads er vigtig at fastholde, da den giver adgang til Champions League. Men det ser indtil videre helt fornuftigt ud.

De har tabt 2 kampe hjemme. I starten mod Eibar og efterfølgende mod Real Madrid. Kun 1 gang har de efterfølgende delt point hjemme på Ramón Sánchez i Sevilla. Formen er god og det er hjemme. Sevilla har forøvrigt slået Getafe de seneste 3 gane de har mødtes og 2 af gange var ude. I dag er det hjemme og her skal de nok hente alle 3 point.

*

Getafe kæmper lidt med det og skal til at finde en mere stabil periode frem, hvis de ikke skal have nedryknings spøgelset hængende i omklædningsrummet. Selv om der er 17-18 runder tilbage, så er der ikke så mange point ned til den “forbandede” streg. Vi har dog på fornemmelsen at det nok skal gå i den sidste ende.

I seneste kamp hjemme mod et af de andre bundhold Alaves, endte kampen med 0-0. Her havde de ikke meget at byde på og Alaves var det hold der var tættest på at vinde. I dag skal de spille på en stærk hjemmebane mod et stærkt hold. Det ligner på forhånd “feje hold” og vi er sikre på at der kommer 3 point på kontoen hos Sevilla.

Sevilla – Getafe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top